تماس با ما 05136106

- متخصص داخلی

متخصص داخلی یا پزشکی داخلی در تشخیص، درمان و پیشگیری از همه‌ی بیماری‌های مربوط به بزرگسالی تخصص دارد و خدمات مراقبتی بسیاری، بخصوص در بیمارستان‌ها ارائه می‌دهد. یک پزشک داخلی در درمان بیماری‌های داخلی علم و تجربه بیشتری دارد. متخصص داخلی بیماری‌هایی که بر اندام مختلف و سیستم بدن تاثیر می‌گذارد، بررسی می‌کند و منشا بیماری را تشخیص می‌دهد .وظایف متخصص داخلی  ، تشخیص و درمان بیماری‌های داخلی است. پزشک متخصص داخلی پس از تشخیص یک بیماری، بیمار را به متخصص مربوطه ارجاع می‌دهد .وقتی که شما نمی‌دانید بیماری‌تان مربوط به کدام قسمت است و منشا آن چیست، می‌توانید به متخصص داخلی مراجعه کنید. متخصص داخلی با سایر پزشکان در ارتباط است و می‌تواند بیمار را به راحتی به پزشک مربوطه ارجاع دهد و از بیماران حمایت می‌کند .

متخصص داخلی با پزشک عمومی به اشتباه گرفته می‌شود، در حالیکه آموزش‌های خاص به متخصصان داخلی کمک می‌کند تا آن‌ها بتوانند بیماری‌های خاص را درمان کنند .یک متخصص داخلی می‌تواند در هفت رشته فوق تخصص بگیرد. در رشته نفرولوژی، گوارش، روماتولوژی، قلب و عروق، خون و سرطان، غدد درون ریز و متابولیسم، بیماری ریه و گوارش مخصوصا ریه در این ایام بیماری همه گیر کرونا. اصلی‌ترین گرایش یک متخصص داخلی را می‌توانیم مربوط به گوارش بدانیم. یک متخصص داخلی در حوزه گوارش می‌تواند بیماری‌های بسیاری را تشخیص داده و درمان نماید

- فوق تخصص گوارش و کبد

تخصص گوارش بخشی از پزشکی است، که بر سلامتی دستگاه گوارش متمرکز است. در این شاخه پزشکی، متخصصان گوارش می‌توانند همه چیز را از سندرم روده ی تحریک پذیر گرفته تا هپاتیت سی درمان کنند.

بطور کلی تخصص گوارش علاوه بر ارزیابی و درمان بیماری‌ها و اختلالات گوارشی، سعی می‌کند که همواره سیستم گوارشی را در حالت نرمال نگه دارد. به عبارت دیگر پیشگیریِ مقدم بر درمان، در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است. لذا تمامی اقدامات پیشگیرانه جهت عدم مواجه با بیماری‌ها در دستور کار متحصصان گوارش قرار دارد. بنابراین متخصص گوارش خوب بیشتر به دنبال پیشگیری است.

یک متخصص گوارش خوب بطور معمول با بیماری های زیر سروکار دارد و قادر است این بیماری ها را تشخیص بدهد. همچنین میتواند آن ها را درمان کند یا دست کم به درمان آنها کمک کند.

فیستول‌های انحرافی، فیشرها یا آبسه‌ها

بیماری سلیاک

بیماری کرون

پولیپ کولون

سرطان روده بزرگ

بیماری دیورتیکولی

بیماری کبد چرب

بیماری‌های صفراوی (مانند سنگ‌های صفراوی، کولسیستیت یا سرطان کیسه صفرا)

گاستروانتریت

بیماری ریفلاکس معده

هموروئید

فتق هیاتال

سندرم روده تحریک پذیر

سرطان کبد

پانکراتیت

زخم گوارشی

سرطان معده

کولیت زخم

هپاتیت ویروسی

- کلونسکوپی،آندوسکوپی،اسپیرومتری

کلونوسکوپی آزمایشیه که برای تشخیص تغییرات یا موارد غیر عادی در روده بزرگ و رکتوم ( راست روده ) مورد استفاده قرار می گیره. کلونوسکوپی یکی از روش های شایع برای تشخیص و نمونه برداری پولیپ هاست .

آندوسکوپی دستگاهی است که توسط آن پزشک متخصص می‌تواند داخل بخش‌های مختلف بدن را مشاهده و جراحی‌های محدودی را توسط آن انجام دهد نام آندوسکوپ از ترکیب دو کلمه ENDO به معنای درون و SCOPE به معنای دیدن، ساخته شده است .

اسپیرومتری روشی رایج برای اندازه‌گیری و ثبت ظرفیت تنفسی شش‌ها است. از دم‌سنجی برای اندازه‌گیری برخی از حجم‌ها و ظرفیت‌های ریوی در بیماران ریوی مانند آسم، بیماری‌های ریوی انسدادی مزمن  (COPD) و بیماریهای تحدیدی ریوی جهت تشخیص و ارزیابی شدت بیماری استفاده می‌شود. اسپیرومتری همچنین به صورت دوره‌ای جهت بررسی عملکرد ریه افراد دچار بیماری مزمن و کارگران در معرض بیماریهای ریوی ) پنوموکونیوز)انجام می‌شود .